Hamis ígéretekkel kampányolna Kőrös

Írta:  2014.09.26.
Egy újabb elcsípett felvétel szerint Kőrös Péter lakbércsökkentést hazudna be a kerületieknek cserébe a szavazatukért.
 Rövid időn belül a harmadik kompromittáló hangfelvétel került elő Kőrös Péterről. A kerületi MSZP frakcióvezetője, a baloldal közös polgármester-jelöltjének kampányfőnöke ezúttal arra ad utasítást munkatársainak, hogy ígérjenek 30 százalék lakbércsökkentést annak, aki rájuk szavaz, és a Hír TV-n bemutatott felvétel szerint hozzáteszi: a választások után ezt az ígéretet nem kell betartani arra hivatkozva, hogy milyen rossz állapotban vették át a kerület kasszáját.

Alig másfél héten belül ez a harmadik botrányos Kőrös-felvétel. Az első alkalommal az hangzott el egy rögzített beszélgetés során, hogy a magyar választó nem más, mint "egység sugarú síkidom", pár nappal később pedig már a nyilvánosság előtt volt egy újabb bizonyíték, amely szerint Kőrösék tudatosan tévesztették meg a magyar sajtót és médiát Ughy Attilával kapcsolatban. 
Választási csalás gyanújával vizsgálták a kerületi baloldalt azért is, mert Kőrös Péter nevére sorszámozott, de fénymásolt, vagyis törvényi értelemben hamisnak minősülő ajánlószelvényen gyűjtött aláírást Kőrös Péter képviselő-jelölt számára.