FELHÍVÁS

Írta:  2014.10.31.
A lakosság véleményét kéri a Méta utcai tervekkel kapcsolatban a főépítész.
FKF Szemléletformáló és újrahasználati központ (1186 Bp., Besence utca 1.)

A Környezet és Energia Operatív Program keretében a Fővárosi Önkormányzat beruházásában tervezett Szemléletformáló és újrahasználati központ megvalósulása érdekében Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata módosítani kívánja városrendezési és építési szabályzata 53. számú – az Ipacsfa utca–Méta utca– kerülethatár–Közdűlő út által határolt területre vonatkozó – szabályozási tervét.

A kiemelt társadalmi cél érdekében központi költségvetési forrásból finanszírozott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű építési beruházás indokolja – a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI. 8.) Kormányrendelet alapján – a szabályozási terv tárgyalásos eljárás keretében való módosítását.

Kérjük, hogy a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2014. (III. 14.) önkormányzati rendelet 3. § alapján fogalmazzák meg a szabályozási terv módosításával kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, és azokat elektronikus formában juttassák el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A véleményt csatolmányként, szerkeszthető (.doc) formátumban, hivatalos levél formájában (címzett, tárgy, észrevétel-vélemény, név, esetleg képviselt szervezet) kérjük megküldeni. A partnerségi egyeztetés megindításával párhuzamosan megkezdődik a szabályozási terv módosítása, és a módosított tervet várhatóan november 5-től tesszük elérhetővé a www.bp18.hu oldalon. A vélemények és az észrevételek megküldésének határideje november 13.
Mártonffy Miklós főépítész