Kacagás, zsivaj, játék...

Írta:  2011.05.30.
Gyermeknapot tartott szombaton a Csolt utcai Vackor Óvoda valamint a Címer utcai és a Podhorszki utcai tagintézménye, és Lévai István Zoltán alpolgármester átadta a sószobát a gyerekeknek, a szülők, nevelők és természetesen az ovisok nagy örömére.

Az óvodapedagógusok kémlelték a felhőket, és izgultak, hogy el ne mossa a rendezvényt az eső. Szerencsére csak akkor esett, amikor épp a tombolahúzás volt az épületben. A szabadtéri rendezvényeket már meg tudták tartani az óvoda udvarán.
Immár negyedik alkalommal szervezte meg a Vackor Óvoda a családi napot, ami ezúttal kicsit más volt, mint a többi, ugyanis az óvónők régi álma teljesült azzal, hogy a Lévai István Zoltán alpolgármester átadta a frissen elkészült sószobát.
– A családi nap megszervezése során arra törekedtünk, hogy kicsik és nagyok egyaránt találjanak kedvükre valót – mondta Kulcsár Mária tagóvoda vezető. – Az évek alatt a megszokott játékok, vetélkedők, bemutatók mellett mindig igyekszünk újabbakat is kitalálni.
A programok között szerepelt a szülők-gyerekek sportversenye, kézműves foglalkozás, bűvész varázsolta el a kis közönséget, és idén kutyás bemutató is színesítette is palettát. Természetesen nem maradhatott el a gyerekek körében oly népszerű rendőrautó, tűzoltóautó sem, amit azonnal közelebbről szemügyre vettek és a szirénát is kipróbálhatták az apróságok.

 


Elkészült a sószoba