4 dimenziós találkozások

Írta:  2011.10.27.
Rendezett, barátságos, nyugodt, alapvető színvonalbeli mércét tartó interaktív portálon találkozhatnak az amatőr irodalmárok és képzőművészek.

Czinege László nem "raktárnak" szánja a portált
– Az oldal nem raktárként, feltöltő felületként, kiállítóhelyként működik, hanem egymást hozzászólásokkal, javaslatokkal, asszociációkkal, észrevételekkel inspirálva törekszünk alkotómunkánk mindennapos fejlesztésére – mondta Czinege László, a 4 Dimenzió Online Klub interaktív irodalmi és képzőművészeti portál főszerkesztője. – A felvételt mindig internetes információszerzés előzi meg, amikor meggyőződünk a jelentkező komoly szándékáról és a neten fellelhető publikációi, képzőművészeti munkái megfelelő színvonaláról.
Mivel a társaság zöme korosabb, a főszerkesztő tervezi az irodalomra és képzőművészetre fogékony fiatalok csoportjának szervezését, amire az e célra fejlesztett menüpontban megvan a technikai lehetőség. A műhelyből kikerülő jól sikerült alkotások felkerülhetnek az „Íróterem” kiemelt felületre, a portál főoldalára.
E főmenük alatt – lenyíló almenükben – további izgalmas részletek várnak az olvasókra, műélvezőkre. Itt kapnak helyet a szerkesztők által szubjektíven kiválasztott írások és képzőművészeti alkotások.
– A Szemrevétel rovatunk a kritikák helye – tette hozzá a főszerkesztő –, a Műhely kávéház pedig a javításra szoruló munkák megjelenési felülete, ahol bárki segítséget kérhet, ha elakadt vagy elbizonytalanodott az írásban.
A 4 Dimenzió Online Klubnak jelenleg három kerületi tagja van: Czinege László (tokio170) mellett Kováts Péter és Poroszlay Gabriella.

LÉPJEN BE A 4 DIMENZIÓ ONLINE KLUB VILÁGÁBA!