Csak a szépre emlékezem

Írta:  2012.04.03.
Papp Györgyi előadóművész zenés előadóestet tartott március 31-én a Pestszentimrei Közösségi Házban.
Papp Györgyi már több alkalommal lépett fel a pestszentimrei közönség előtt, s ezúttal is a tőle megszokott közvetlenséggel szórakoztatta a publikumot. Mielőtt felcsendültek az ismert, fülbemászó dallamok, ráhangolásképpen minden dal előtt bevezetőt mondott.
Az elhangzott örökzöld slágerek között voltak líraiak, drámaiak és humorosak is, de közös vonásuk volt, hogy mindegyik a szerelemről szólt.
A nagyérdemű vastapssal köszönte meg a műsort, alig akarta leengedni a színpadról a művésznőt, aki viszonzásképpen ráadást is adott.
– Nagyon tetszett az előadás, széles skálán mozgott a művésznő repertoárja az operettől a sanzonon át a musicalig – mondta Molnár Katalin.
– Remek volt a műsor, de egy kicsit szomorú vagyok, amiért nem volt telt ház – sajnálkozott Búcsú Imréné. – Pedig igazán kedvező volt a jegyek ára és az időpont is. Ódor Katalin, a PIK igazgatója mindent megtesz azért, hogy az idős emberek kimozduljanak otthonról, és egy kicsit szórakozzanak. Korábban a közösségi ház munkatársai megkérdeztek minket, hogy milyen típusú előadásokra jönnénk el szívesen. Sokan igényeltük a zenés, könnyed műsorokat, mint amilyen ez is volt. A közösségi ház kedvezett nekünk, sokan mégis távol maradtak.