Gyermekzsivaj, móka, kacagás

Írta:  2012.06.12.
A gyermeknap alkalmából sok izgalmas szabadtéri programmal várta a családokat a Kondor Béla Közösségi Ház június 3-án az intézmény előtti területen.

A gyermeknapi rendezvényen színes volt a paletta, a kisebbek és a nagyobbak egyaránt találhattak számukra érdekes programot.
A Kondor Béla Közösségi Ház kézműves kuckójának két vezetője, Lőke Maya óvónő, fejlesztőpedagógus és Budavári Klára gyermekkönyvtáros, felsőfokú népijáték- és kismesterség-szakoktató elmondta: nagy sikere volt a kézműves foglalkozásnak, a gyerekek türelmesen sorba állva várták, hogy leülhessenek az asztalhoz és elkészíthessék remekeiket. Különféle kézműves technikákat próbálhattak ki, valamint készségfejlesztő játékok sora várta őket.

– Minden korosztályra odafigyeltünk, hogy 3 évestől 20 évesig mindenki jókedvűen alkothasson – mondta Lőke Maya.
A picik kerekítő, azaz „ölbeli játékokban”, baba-mama foglalkozáson vehettek részt. A nagyobbaknak a Négy Muskétás SE tartott vérpezsdítő rock and roll-bemutatót, s fellépett Karda Beáta és énekstúdiójának a növendékei. A közönséget elvarázsolta a MEOE Pestszentlőrinci Kutyakiképző Iskola négylábúinak és gazdijaiknak az összehangolt munkája.
A programban szerepelt ezenkívül bábszínház, bohócműsor, valamint művészeti csoportok és különböző harcművészetek bemutatója is.
A Kondor Béla közösségi Ház által szervezett gyermeknapi kavalkád sikere minden várakozást felülmúlt.