Szalagot kaptak a végzős felnőtt diákok

Írta:  2013.01.29.
A Csontváryban rendezte szalagavató bálját a Felnőttek Gimnáziuma.

A rendezvényen Grünvald Mária, az iskola igazgatója köszöntőt mondott, ezt követően feltűzte az osztályfőnökök ruhájára, ők pedig a végzős diákok mellére az iskola nevével díszített szalagot, majd a meghatónak mondható perceket követően színvonalas műsorral folytatódott a program.
Az iskola két tanulója musical részleteket adott elő (Brunner Beáta a Macskákból, Csikós Ildikó az Operaház fantomjából), a távoktatási és a levelező tagozatosok keringőt táncoltak. Az elmaradhatatlan osztálytáncokat Papp Krisztián, az iskola tanára tanította be diákoknak, aki az est folyamán maga is csacsacsát, rumbát,dzsájf társastáncot mutatott be Kastyava Beatrixszal.

– Az iskolánk az 500 diákjával a kerület egyik legnagyobb oktatási intézménye – mondta Grünvald Mária. – Ebben a tanévben öt végzős osztályunk van, ők kaptak rendezvényen szalagot. Nem csak a 12. évfolyamosok és családtagjaik, barátaik jöttek el a szalagavató ünnepségre, hanem szép számmal voltak jelen a korábban végzett, valamint az alsóbb évfolyamok hallgatói. Ez jelzi, hogy iskolánk igazi közösség. A négy év alatt életre szóló barátságok szövődtek.
A Kucsák László alpolgármester, országgyűlési képviselő által megnyitott szalagavató bál a 12 évfolyamosok osztálytáncával kezdődött, s – immár hagyományosan – az iskola pedagógusainak táncával fejeződött be.

A rendezvényen részt vett Szarvas Attila Sándor, az önkormányzat oktatási, közművelődési, sport és ifjúsági bizottságának elnöke, Sánta Gábor a Nemzeti Fórum kerületi elnöke, Tóth Nándor és Cselovszki Jenő, az iskola nyugalmazott igazgatói, Kurdi Gyula kerületünk díszpolgára, Madarassy Csaba, a Gazdasági Ellátó Szolgálat igazgatója.