Nyáresti Bikini

Írta:  2013.08.14.
Jó hangulatú nyári bulira készül a Szeptemberi Kóstolón koncertező Bikini.

Biztos sikernek ígérkezik a Bikini együttes fellépése is. A zenekar a nyolcvanas évek közepén szerveződött, azóta tartó szüntelen sikerét a kiváló zenészek mellett az ügyes szerzői gárdának is köszönheti. D. Nagy Lajos énekes szerint mindez nem volna elegendő a közönség inspirációja nélkül.
− Nagyon sokat beszélgetünk azokkal, akik szereti, hallgatják a dalainkat. Az emberek elmondják örömüket, bánatukat, és a legtöbb dalunk ezekből az érzésekből, gondolatokból születik. Biztosan ez is hozzá járul ahhoz, hogy a közönség évtizedek óta kíváncsi ránk – mondta.
A közönség igényeit veszi figyelembe a zenekar a nyári koncertprogram összeállításánál is.
− Májustól szeptemberig nagyon sok koncertet adunk. Mivel a közönségünk egy része kíséri a zenekart, havonta új programot állítunk össze, hogy meg ne unják. Így akik a Szeptemberi Kóstolón látnak bennünket, biztosak lehetnek benne, hogy egy új buli részesei lehetnek – mondta a frontember hozzátéve: − Ezeknek a nyáresti koncerteknek teljesen más a hangulatuk, mint a klubos vagy sportcsarnokos buliknak. Nagyon szeretünk ilyen fesztiválokon fellépni.

Sörfalu és kertmozi a Kóstolón

Berecz András énekes-mesemondó is fellép a Szeptemberi Kóstolón