Katonaművészek tárlata

Írta:  2014.03.24.
Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján, március 15-én nyílt meg a Honvéd Kulturális Egyesület alkotóinak kiállítása a Fehéren Feketén Galériában.

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján, március 15-én nyílt meg a Honvéd Kulturális Egyesület alkotóinak kiállítása a Fehéren Feketén Galériában. A Gödi műhely című tárlat megnyitóján Ughy Attila polgármester méltatta a Bencze Zsolt mérnök alezredes, dr. Kiss Attila András orvos ezredes és Jozefka Antal festményeit bemutató kiállítást.

– Az igazi katonát a védelem és a megőrzés is motiválja. Az itt kiállítók ápolói a kulturális örökségnek, bizonyítva, hogy nemcsak fegyverrel, hanem a kultúra eszközeivel is lehet védelmezni a hazát – mondta Ughy Attila.
A kiállítás előzetes bejelentkezés alapján április 8-ig tekinthető meg a Teleki utca 26/B alatti Fehéren Feketén Galériában. Jelentkezni Nádasdi Mihálynál lehet a 291-9047-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.