A PSK és a SZAC is könnyedén nyert

Írta:  2011.05.09.
A Budapest Bajnokságokban is újabb fordulót rendeztek a hétvégén. Mind a PSK, mind pedig a SZAC lehengerlő játékkal aratott győzelmet!
Városrészünk mindkét labdarúgó-csapata remekül teljesített a hétvégi bajnoki fordulóban. A Budapest Bajnokság másodosztályában szereplő Pestszentimrei SK hetek óta remekel, így érdeklődve vártuk, sikerül-e átmenteni a ragyogó formát a 43. számú Építők elleni meccsre is.
A meccs döntő pillanata a második félidő elején jött el, mert a Szabó által szerzett góllal lélektanilag is sikerült megtörni az ellenfelet. Miután a PSK két meccsel kevesebbet játszott riválisainál, a vesztett pontok alapján mindössze két pont választja el a már feljutást érő helyezéstől.
A bajnokság hátralévő részében érdemes lesz tehát fokozottan figyelni Pénzes Sándor együttesére.

Hat szög a Közterület koporsójában
A Budapest Bajnokság II/1. osztályát magasan vezető 1908 SZAC KSE a kieső helyen tanyázó Közterület ellen lépett pályára a hétvégén. A vendégek egy pillanatig sem tudták kétségessé tenni a mieink győzelmét, sőt már a félidőre komoly előnyt szerzett a SZAC. A második játékrészben a visszavett tempó ellenére is további két gólt szerzett a csapat. Ezzel a vereséggel a Közterületfenntartó sorsa gyakorlatilag megpecsételődött, a SZAC számára pedig  nagyon fontos volt az újabb győzelem, hiszen a nagy rivális, Chinoin is győzött a hétvégén.


Budapest Bajnokság I/B osztály

Pestszentimrei SK - 43. számú Építők SK 3-0 (1-0)
Gólszerzőink: Végvári, Szabó, Dobos

Budapest Bajnokság II/1. osztály

1908 SZAC KSE - Fővárosi Közterületfenntartó 6-0 (4-0)
Gólszerzőink: Zámbori (2), Niczmann (2), Berta, Balázsi