Itthon kezd az FTC-PLER

Írta:  2011.07.13.
A kedvező sorsolásnak köszönhetően minden adott ahhoz, hogy a bajnokságban repülőrajtot vegyen az FTC-PLER-Celebi férfi kézilabda-csapata. Együttesünk szeptember 4-én játssza első bajnoki mérkőzését, ellenfelünk a Tatai HAC lesz majd.
Nem lehet azt mondani, hogy a nyár elején létrejött FTC-PLER-Celebi hadilábon áll Fortuna Istenasszonnyal. Az első osztályú férfi kézilabda-bajnokság 2011/12-es idénye ugyanis a lehető legoptimálisabb párharcokkal indul számunkra. Az első játéknapon - amelyet szeptember 4-én tartanak - a Tatai HAC ellen játsszunk majd.

Kellemes kezdés után izzasztó folytatás

Egészen a szeptember 25-én rendezendő 5. fordulóig - amikor is a Balatonfüred látogat kerületünkbe - csupa verhető ellenfelet sodort csapatunk útjába a sorsolás szeszélye. Minden adott tehát ahhoz, hogy villámrajtot vegyen csapatunk a bajnokságban, és a remélhetően győzelmekkel kísért indulás összekovácsolja együttesünket szakmailag és emberileg is! Szükség is lesz erre, mert amennyire "lightos" a bajnokság eleje, annyira "rázós" az idény második fele. Az utolsó négy fordulóban ugyanis előbb a nyáron brutálisan felerősödő Csurgó, aztán a tavalyi év negyedik helyezettje, a Tatabánya, majd a BL-győzelemre hajtó Veszprém, legvégül pedig a szintén bombaerős Szeged ellen kell pályára lépnünk.


Csapatunk szeptemberi programja

1. forduló, szeptember 4.
FTC-PLER-Celebi - Tatai HAC

2. forduló, szeptember 11.
Gyöngyösi KK - FTC-PLER-Celebi

3. forduló, szeptember 14.
FTC-PLER-Celebi - Pécs

4. forduló, szeptember 18.
Orosháza - FTC-PLER-Celebi

5. forduló, szeptember 25.
FTC-PLER-Celebi - Balatonfüred

A férfi kézilabda-bajnokság 2011/2012-es bajnoki kiírásának teljes sorsolása - melyben együttesünket FTC néven találhatja meg - megtalálható és letölthető az alábbi linken:

http://www.worldhandball.com/DesktopDefault.aspx?menuid=52&rl=ROUND&seasonid=15&teamcatid=1&gamecatid=1&teamid=3232838&mode=3&submode=-1#