Abszolút győztesek a szinkronúszók

Írta:  2011.12.05.
Szép eredményeket értek el az elmúlt időszakban a kerületi H20 Synchro SE fiataljai. Több nemzetközi viadalon is kiválóan szerepeltek.

Halmozzák a sikereket
Szép eredményeket értek el az elmúlt időszakban a kerületi H20 Synchro SE fiataljai. Több nemzetközi viadalon is kiválóan szerepeltek.
December első hétvégéjén a prágai Christmas Price elnevezésű versenyen 10 ország 192, 13-15 éves sportolója szállt vízbe.
Az egyéni versenyben Schwarcz Anett a 2., Hubert Alexandra a 6. helyen végzett. Alexandra eredménye kiváló, hiszen az itt versenyző fiatalok már az olimpiai korcsoportba tartoznak.
A párosok között Czegle Fanni és Schwarcz Anett a 3. helyen zárt. A juniorok, a 15-18 évesek között a Czegle Szonja (H2O)–Nagy Natália (BVSC) párosnak a 2. hely jutott.
A december 3-4. között megrendezett belgrádi Kristály Kupa elnevezésű versenyen 12 évesek és ennél fiatalabb reménységek versenyeztek. 5 ország 107 gyermeke mutatta be a tudását. A mieink közül az egyéni versenyben Fodor Adél a 2. lett, Harcsa Viktória pedig a 6. helyet szerezte meg. A párosok mezőnyében a Fodor Adél–Harcsa Viktória duónak a második hely jutott, míg a Balogh Maja–Varga Klaudia kettős az 5. helyen zárt. A csapatversenyben a SynchroTeam bizonyult a legjobbnak. A belgrádi eredmények alapján összességében a H2O Synchro SE hozhatta haza a Kristály Kupát, abszolút győztes lett.
November utolsó hétvégéjére is jutott a sikerekből. A belgiumi Kortrijkban rendezték meg a 20. nyílt flamand szinkronúszó bajnokságot, amelyen 6 ország 123 gyermekversenyzője szállt medencébe.
Az egyéni versenyben Hajas Imelda a 3. helyen végzett, a párosoknál pedig a Fodor Adél–Harcsa Viktória egység lett a 2. A csapatversenyben 1. helyezés jutott a mieinknek.