Aranyos lett az önkormányzat focicsapata

Írta:  2012.05.23.
Önkormányzatunk focicsapata a legjobb a fővárosban: magabiztos fölénnyel nyert a kispályás tornán.
Negyedik alkalommal rendezték meg a PromoSport Kft. támogatásával a budapesti kerületek labdarúgótornáját. A helyszín ezúttal is a III. Kerületi TVE sportközpontja volt. 

A közalkalmazottakból és köztisztviselőkből álló kispályás csapatok első versengését 2009-ben a Hegyvidék nyerte, majd ezt követően kétszer a XVII. kerületi Rákosmente bizonyult a legjobbnak.
Az elmúlt szombaton a rendkívül izgalmas és színvonalas mérkőzések után kiderült, hogy a pályára lépett együttesek közül a XVIII. kerületi önkormányzat futballistái bizonyultak a legjobbnak, elhódították a kupát.
Az együttesünk az elődöntőben a soroksáriaknál bizonyult jobbnak 2–0-ra, a döntőben pedig a XV. kerületi ellenfelüket, a rákospalotaiakat győzték le. A rendes játékidő után 0–0 volt az állás, így büntetők következtek. Ezt a szentlőrinci csapat nyerte 2–1-re, így elhódította a serleget.
Szerkesztőségünk nevében is szívből gratulálunk! 
Ők lehetnek büszkék a kupagyőzelemre: Lévai István Zoltán, Illés Tamás, Veress László, Haigl Béla, Takács Ferenc, Bubcsó Norbert, Árvay Gábor, Nagy Ákos, Csabafi Róbert, Bocsi Zoltán, Varga György, Szandaváry László