Teodor Paul az FTC-PLER Budapest új kapusa

Írta:  2012.07.31.
Egy évre szóló szerződést kötött az FTC-PLER Budapest kézilabda együttese az MKB Veszprémmel, Teodor Paul kölcsönadásáról.
Egy évre szóló szerződést kötött az FTC-PLER Budapest kézilabda együttese az MKB Veszprémmel, Teodor Paul kölcsönadásáról. A huszonöt éves kapus már elkezdte az edzéseket a PLER-nél, s
elmúlt szombatján már be is mutatkozott az új együttesében a Celje elleni, 32–30-as vereséget hozó edzőmérkőzésen. Paul a távozó cseh kapus, Jan Kominek helyére érkezett. Korábban, a fúzió előtt, szerepelt az FTC, s a PLER csapatában is. 

„Jól érzem magam Budapesten – mondta. – Korábban három évet játszottam itt, tehát a várost és a játékosokat is jól ismerem. A fiúk sokat segítenek a beilleszkedésben, s remélem, a teljesítményemen is meglátszik majd ez.”
Az FTC-PLER Budapest csapatához a következő játékosok érkeztek, illetőleg igazoltak el a lőrinciektől. Érkezett: Teodor Paul (MKB Veszprém), Darko Pavlovic (Csurgó), Laurencz Szabolcs (TSG Gross-Bieberau, német), Győrfi Zoltán, Kránitz Zoltán (az utánpótlás keretből). Távozott: Bendó Csaba (Szatmárnémeti, romániai), Maros Baláz (Hlohovec, szlovák), Jan Kominek (Empor Rostock, német), Oláh Tamás (Gyöngyös), Faluvégi Rudolf (Balatonfüred), Tóth Dániel (az utánpótlásból). 

Zsiga Gyula a csapat előtt álló szezonról