Új szponzor a PLER-nél

Írta:  2012.11.16.
Az AutoPalace Délpest lett az FTC-PLER Budapest hivatalos autós partnere.

Örömmel jelentjük be, hogy új partnerrel bővült a támogatói körünk: az AutoPalace Délpest egy éven át csapatunk hivatalos autóflotta szponzora – áll az FTC-PLER Budapest közleményében.
Az Opel és Hyundai márkákat forgalmazó autókereskedés a 2012/2013-as szezon végéig a csapatunk hivatalos autóflotta szponzora lett.
Az AutoPalace Délpest hirdetései láthatóak lesznek az FTC-PLER Budapest hazai mérkőzéseinek a helyszínén, a XVIII. kerületi Pestszentimrei Sportkastélyban, megjelenik a csapat nyomtatott és digitális kiadványaiban, a rajongói oldalain, továbbá a csapat játékosai szerepelnek az AutoPalace Délpest promóciós rendezvényein.
„Az AutoPalace Délpest a XVIII. kerület szívében működik – mondta Reisz Balázs, az AutoPalace Délpest értékesítési vezetője. – Az autókereskedés és szakszerviz 2007-ben nyitotta meg telephelyét Pestszentlőrinc és Pestszentimre határán, a Sallai úton. Örömmel tölt el bennünket, hogy a délpest régióban ilyen komoly szakmai munkát végző kézilabda klub partnerei lehetünk, hiszen a célunk megegyezik: közös élményt kívánunk megteremteni a családok számára.”