Vereség, de így is a hat között az FTC-PLER Budapest

Írta:  2013.02.19.
A Tatabánya elleni háromgólos siker után az újabb győzelem reményében utazott Gyöngyösre az FTC-PLER Budapest csapata.
A Tatabánya elleni, hazai pályán elért háromgólos siker után az újabb győzelem reményében utazott Gyöngyösre az elmúlt hét szombatján az FTC-PLER Budapest csapata.

A vágy azonban csak vágy maradt, mert a sok sebből vérző fővárosi együttes – értsd, sérülések, betegség – hatgólos vereséget szenvedett. A saját, lelkes közönsége előtt játszó, feltüzelt hazaiak az első félidő utolsó két percét leszámítva, kiválóan játszottak, s a mindent védő Hudák kapus vezérletével biztos győzelmet arattak. Tegyük hozzá: a hatgólos (25-19) gyöngyösi siker megérdemelt. A zöld-feketéktől, akárcsak a Tatabánya elleni meccs után, ismét Lendvayit lehet kiemelni, aki kilenc góllal mentette a menthetőt. Azonban a vereségtől függetlenül az FTC-PLER a legjobbak, az első hat között folytathatja a rájátszásban, ám az ottani sikerhez fegyelmezettebb játékra lesz szükség. Meg egészséges játékosállományra…
A rájátszás felsőházába a következő csapatok jutottak be: Szeged, Veszprém, Csurgó, Tatabánya, FTC-PLER Budapest, Gyöngyös.
Csapatunk legközelebb március 1-jén 18 órától lép pályára, a Cegléd vendégeként.
Gyöngyös–FTC-PLER Budapest 29-25 (14-13).