Pörkölt mellé sport

Írta:  2013.09.06.
Ingyenes pályahasználattal, síoktatással és folyamatos hófánkozással várják az érdeklődőket a Szeptemberi Kóstoló programjai során, szeptember 7–8-án, szombaton 10–18 óráig és vasárnap 10–14 óráig.
Az érdeklődők a foglalkozások keretében szombaton 11, 15 és 16 órakor, vasárnap 11 és 13 órakor gyakorlott oktatók vezetésével kóstolhatnak bele a síelés örömeibe. Gyerekek és felnőttek elentkezését egyaránt várják a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
A Bókay-kertben az ország egyik legkorszerűbb műanyag pályája áll rendelkezésre a téli sportok szerelmeseinek és a gondolattal még csak barátkozóknak. A síelés, snowboardozás gyönyörű, de nem veszélytelen időtöltés, ezért különösen fontos a biztos tudás megszerzése.
– Síiskolánkban évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatók közreműködésével mindenki elsajátíthatja az alapokat, csiszolhatja a tudását. A gyakorlottak önálló használatra is bérelhetik a pályáinkat – mondta Kőszegi János, a síiskola vezetője. – Az október elején induló tanfolyamokra szeptemberben várjuk a jelentkezéseket, magánórákra pedig már szeptember közepétől lehetőség van. A tanfolyami órákat meghatározott időben, heti rendszerességgel tartjuk. Kiscsoportos vagy magánórák rugalmas időpontválasztással foglalhatók. Csoportjainkat az oktatás színvonalának hatékonysága érdekében tudásszint és életkor szerint szervezzük. Hároméves kortól a senior korosztályig mindenkit szeretettel várunk.
További információ a www.4seasonssiiskola.hu honlapon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-30-575-3262-es telefonszámon kapható.