A hölgyek ingyen szurkolhatnak szombaton

Írta:  2014.03.07.
Szerdán, az itthon szinte verhetetlen Veszprém otthonában lépett pályára a PLER-Budapest kézilabdacsapata. A 13 gólos (41-28) vereség ellenére sem kellett szégyenkeznie a lőrincieknek, különösen a dobott gólok száma volt bíztató.

Várható volt, hogy a papírforma-eredmény születik a Veszprémi Arénában, ám öt perc után, 4-3-as PLER- vezetésnél akár le is fújhatták volna a meccset… Nem fújták, ám a végeredménytől függetlenül viszonylag sokáig tartotta magát a csapat a nagynevű ellenféllel szemben. Hibák persze voltak, s ezeket a Veszprém ki is használta, s nőtt a különbség a két csapat között. A félidei hétgólos különbség után Hutvágner István játszatta a fiatalokat is, akik éltek a lehetőséggel. Tóth Patrik például négy gólt szerzett. A legeredményesebb fővárosi játékos Lókodi volt, aki hat gólt dobott. Az első pillantásra „vastagnak” tűnő vereség – a mutatott játékot látva – nem volt az, így aztán a veszprémi kirándulás akár önbizalom növelő is lehet a szombat esti, Orosháza elleni, fontos bajnoki előtt. Vagyis, nem veszett el még a remény, meg kell próbálni belekapaszkodni minden szalmaszálba.

Férfi NB I
Veszprém–PLER-Budapest 41-28 (20-13). 


Várják a hölgyeket!

Az Orosháza elleni szombati mérkőzést, a nőnap tiszteletére, ingyen tekinthetik meg azok a lányok, asszonyok, akik buzdítani akarják a zöld-feketéket a fontos összecsapáson. Az egyesület így akar a kedvébe járni a hölgyszurkolóinak. Hogy végül ki mennyire lesz majd boldog és elégedett, az már a fiúkon múlik…
Az ifjúságiak mérkőzésére 14 órától kerül sor, ezt követően a juniorok lépnek pályára (16 óra), végül pedig, 18 órától a felnőttek mérkőznek meg az orosháziakkal.