Újabb siker, élednek a remények

Írta:  2014.04.27.
Hatalmas csatában, két góllal (28-26) nyert szombaton este a PLER-Budapest a közvetlen rivális, Vác otthonában, így hosszú idő után elmozdult a kieső helyről.
Lehetett, lehet érezni a csapaton, hogy van célja, hogy akarja a bent maradást. Ezt írtuk az együttesről az utolsó bajnokijuk után, amikor a Mezőkövesdet győzték le két góllal, hazai pályán.

Nos, a jó széria szombaton is folytatódott. Ezúttal vidékre mentek a Hutvágner-fiúk, ott arattak nagyon is értékes győzelmet, a kieséstől ugyancsak fenyegetett Vác ellen.
A kétgólos diadal pszichésen is sokat jelenthet, hiszen hosszú-hosszú idő után a PLER végre elmozdult a tabella (az alsóházi rájátszás) végéről.Olyannyira, hogy most már a Győr és a Vác is a lőrinciek mögött van. Ez pedig bizakodással tölthet el játékost, szakembert egyaránt.
Izgalmas, szoros csatát vívott a két együttes, amelyben végig fej-fej mellett haladt. Az azonban érezhető volt, hogy a PLER akar "valamit", s ezt bizonyítani is tudta a második félidő végéig. A jutalma két pont lett ennek, s az, hogy most már Hutvágner fiain múlik, hol kezdheti meg a csapat az őszi szezont.
A jelek, reméljük, arra mutatnak, hogy az első osztályban.
A PLER-Budapest következő ellenfele, május 1-jén, csütörtökön az Orosháza lesz, hazai pályán.