A rossz után csak a jó jöhet a PLER kézilabdázóinak

Írta:  2014.10.03.
Sikeresnek nem mondható sorozat után van a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Sikeresnek nem mondható sorozat után van a PLER-Budapest kézilabdacsapata. Az együttes az elmúlt fordulókban sem tudott pontot szerezni, így továbbra is pont nélkül szerénykedik a tabella utolsó előtti helyén, csupán az újonc Komlót maga mögött tudva.

A kritikához azonban hozzátartozik, hogy az utóbb fordulókban olyan ellenfelek ellen lépett pályára a lőrinci csapat, amely ellen, be kell látni, nem volt esélye. Érvényesült papírforma, a Csurgó és most legutóbb a Szeged ellen is kikapott a csapat.
A legutóbbi találkozóját a számunkra valóban verhetetlen Szeged ellen vívta Hutvágner István gárdája, ráadásul idegenben. Tény, nem volt esélye a lőrincieknek a sikerre, de még arra sem, hogy megszorongassa a nemzetközi kupamérkőzésre készülő Csongrád megyei alakulatot. A különbség 14 gólos volt a második félidő végére, amin nem is volt csodálkozni való, mert a szegediek minden szempontból a PLER előtt járnak.
A rossz széria után mi más jöhetne, mint a jó? A jövő hét szerdáján, október 8-án azt a Komlót látja vendégül az együttesünk, amely újonc az NB I-es mezőnyben, így aztán hazai pályán illene legyőzni, s megszerezni a felzárkózáshoz szükséges első pontokat.
A 6. és a 7. fordulóban az alábbi eredményeket érték el a lőrinciek: PLER-Budapest–Csurgó 21-27 (10-14), Szeged–PLER-Budapest 36-22 (17-10).