Utcabál lokálpatriótákkal

Írta:  2011.08.26.
Az Együtt Pestszentimréért Egyesület immár 5. alkalommal rendezett nagy sikerű Szent István-napi utcabált a Hősök terén augusztus 19-én.
Dunavölgyiné Lipokatich Margit, az Együtt Pestszentimréért Egyesület (EPE) elnöke, az egykori pestszentimrei utcabálok újraálmodója öt évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal szervezett utcabált, melynek célja a közösségek kialakulásának elősegítése volt.
– A fellépőket idén is igyekeztünk a Pestszentimrén vagy a kerületben élő művészek közül meghívni, ahogy a vállalkozók is helyiek voltak, akik az ételt-italt, az édességet árusították – mondta Dunavölgyiné Lipokatich Margit, az egyesület elnöke.
Immár hagyományosan minden évben augusztus 19-én rendezi meg a civil szervezet az utcabált, melyen ezúttal is minden korosztály talált kedvére való szórakozást. Egész délután szólt a zene, míg a színpadon váltották egymást az előadók.
A programban szerepelt Kiss András és Bojtos Luca, akik musicalrészleteket adtak elő. Fergeteges koncertet tartott a Kék Bab zenekar, s a résztvevők táncos bemutatóval fűszerezve ízelítőt kaptak az ír zenéből is. Az utcabálon a Chameleon zenekar szolgáltatta a talpalávalót.
A szórakozni vágyókat büfé, sörsátor, borpatika, a gyerekeket pedig arcfestés várta. Este 22 órakor látványos tűzijátékban gyönyörködhettek a résztvevők.