Olimpiai Jótékonysági Árverés

Írta:  2012.10.11.
Ön is segíthet a daganatos és leukémiás gyerekek kezelésében, ha licitál az Olimpiai Jótékonysági Árverésen.

Az olimpiai sportolók 10+1 relikviát ajánlottak fel

A Tűzoltó utcai gyermekklinikát támogatja az az internetes árverés, amelyen a londoni olimpián szereplő magyar sportolók által felajánlott 10+1 személyes tárgyat helyezik kalapács alá. Az árverés célja, hogy minél több forrást lehessen fordítani a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítási körülményeinek javítására. A befolyt összeget az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa kapja és teljes mértékben a Gyermekklinika Intenzív Osztályának felújítására fordítja majd.
A felajánlott ereklyék között többek között szerepel Berki Krisztián, olimpiai aranyérmes dedikált tornászalsója, Jakabos Zsuzsanna dedikált úszósapkája, Gyurta Dániel, olimpiai aranyérmes dedikált pólója és egy aláírókártya, Marosi Ádám, olimpiai bronzérmes dedikált sport formaruhája, a férfi vízilabda csapat tagjai által aláírt – felbecsülhetetlen értékű – vízilabda, Szilágyi Áron, olimpiai aranyérmes dedikált pólója, Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes dedikált judogija, Pars Krisztián, olimpiai aranyérmes dedikált kalapácsvető kesztyűje és sok más egyedi felajánlás.
Az árverés október 9. és 18. között zajlik.
További információ: www.facebook.com/orzok oldalon, illetve a www.orzokalapitvany.org honlapon, valamint a www.vatera.hu-n.
Fotó: MTI