Húsz éves a Kandó-bál

Írta:  2015.03.05.
Ismét fergeteges hangulatú volt a Kandó-bál február 28-án a Sportkastélyban.
Közel ezren gyönyörködhettek a gyerekeikben. A nyolcadikos fiúk frakkban, a lányok hófehér keringőruhában nyitották meg a Kandó Téri Általános Iskola
huszadik Szülők - Nevelők bálját. A fellépők között voltak az iskola 2. e és 3. c osztály tanulói is.
Színvonalas produkciójukkal emelték estünk fényét Rocky Robi akrobatikus táncosai, a Tébláb Alapfokú Művészeti Iskola felnőtt tánccsoportja, a Maroshévízi Fitnesz „macska-lányai”, valamint a Botafogó táncosai.

A nevelőtestület tagjai a Hair egyik betétdalára adták elő fergetegesen a több akrobatikus elemet is tartalmazó koreográfiát. Igazi meglepetés volt a jelenlegi és az egykori iskolavezető-trió: Magyar Márta igazgató és a ma már nyugdíjas igazgató-helyettesek, Pálmainé Keszler Márta, valamint Orosz Tiborné ABBA számra készítet tánca, ami hatalmas sikert aratott a közönség körében.
A rendezvényen részt vett Galgóczy Zoltán alpolgármester, Molnár Ildikó címzetes főjegyző és a településrész önkormányzati képviselője is.
Az est hangulatfelelőse és műsorvezetője Magó Edina és Gönczi Gábor volt, akik megcsillantották énektudásukat is. A jó zenéről a Partyssimo zenekar gondoskodott.
– Közel ezren vettek részt a jótékonysági bálon – mondta Kiss Éva Mária, a Kandó iskola pedagógusa. – A rendezvény igazi közösségteremtő erejét mutatja, hogy mind a hónapokig tartó előkészületekben, mind ezen az estén példás volt a szülő-pedagógus összefogás.