Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 19 november 2014
Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is akciózik a kerületben a baptista egyház. Olyan karácsonyi ajándékokat várnak a segíteni szándékozó emberektől, amelyekkel szebbé, melegebbé tehetik az ünnepnapokat a rászoruló pestszentimrei gyerekeknek, fiataloknak. Az előkészületekről Háló Gyula lelkészt kérdeztük.
Kategória: Civil
Adventi gyertyagyújtással, tűzshow-val és más érdekességekkel várja a látogatókat november 30-án a kerület kedvelt téli attrakciója, a jégpálya a régi piactéren.
Kategória: Önkormányzat
A Széky Endre Pestszentimre Történeti Társaság, e hónap elején, negyedszázados ünnepi közgyűlését követően osztotta ki a Pestszentimréért-díjakat. A kitüntettek között lehetett Baracsi Judit, Pesteszentimre városközpont megújulásának egyik fontos szereplője.
Kategória: Civil
Neoton és R-GO, akár a nyolcvanas években. Sőt fellép még Kiki és Sipos F. Tamás is azon a december 27-ei Sportkastélybeli nosztalgia bulin, a We Love The 80’s-on, amelyik valóban a nyolcvanas évtizedet hivatott megidézni. Az egyik fellépővel, Szikora Róberttel beszélgettünk.
Kategória: Kultúra
A felvidéki Csallóközt keresték fel a Gulner iskola 7. osztályos diákjai. A tanulmányi kirándulás során új élmények és barátságok születtek.
Kategória: Kultúra
Lakossági fórummal, adomány ruhák és cipők turkálójával, tréninggel és gyerekprogramokkal várt minden Havannán élőt a Jövő Ifjúságáért Egyesület, november harmadik vasárnapján a Kondor Béla Közösségi Házban.
Kategória: Civil
A gyermeki agresszivitás volt a témája annak a szakmai konferenciának, amelyet a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVIII. kerületi Tagintézménye szervezett a Kondor Béla Közösségi Házban. Az eseményen neves szakemberek tartottak előadást.
Kategória: Kultúra
Íme, az év végi sportkínálat, amely karácsony hetének keddjéig, december 23-ig tart.
Kategória: Önkormányzat