Elemek szűrése dátum szerint: kedd, 02 június 2015
Versekkel, dalokkal, prózai művekkel léptek színpadra a Speciális Oktató és Fejlesztő Intézmény diákjai május 30-án a Kondor Béla Közösségi Házban megrendezett gálaműsoron.
Kategória: Kultúra
Koszorúzással emlékeztek meg Pestszentimrén az I. és a II. világháborúban elesettekről, és a harcok civil áldozatairól május 31-én, a Hősök Napja alkalmából.
Kategória: Közélet
Rendkívül változatos szórakozási lehetőséget nyújtott a gyerekeknek a harmadik alkalommal megrendezett pestszentimrei gyereknap.
Kategória: Civil
Hangulatos mini koncertet adott a Dohnányi Ernő Zeneiskola csellóegyüttese Pestszentimrén, a Pintér Kálmán Szakrendelő előtt május 31-én
Kategória: Kultúra
Ünnepélyesen felavatták a Pestszentimrei Pintér Kálmán Szakrendelő névadójának emléktábláját.
Kategória: Civil
Önfeledt játék, sok vidám perc és nevetés jellemezte a Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozók keretében huszadik alkalommal megrendezett országos amatőr színjátszó és diákfilmfesztivált.
Kategória: Kultúra
Huszonöt éve ápol kitűnő kapcsolatot a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola (Piros iskola) a bajorországi Marktoberdorf város egyik iskolájával. A két intézmény együttműködésének köszönhetően a diákok idén huszadik alkalommal látogattak el egymáshoz.
Kategória: Közélet
2015.06.02.

Futópont

Kategória: Események