Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 03 június 2015
Kihirdették a Kedvenc tantárgyam című rajzpályázat eredményeit május 29-én a Kondor Béla Közösségi Házban. A pályázatra 9 általános iskolából több, mint 90 pályamű érkezett.
Kategória: Kultúra
Játékos időutazásra várták a kicsiket az Angyalkert hagyományőrző népi játszófoglalkozáson május 29-én a Bókay-kertben.
Kategória: Kultúra
Tánccal búcsúztatták a tanévet a Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium tanulói. A régi magyar táncok mellett keringő és modern néptánc is helyet kapott a színpadon.
Kategória: Kultúra
Se tér, se idő nem vetett gátat a legjobb programoknak május utolsó vasárnapján a Rózsa Művelődési Házban. A vidám gyereknapra közel 150 látogató érkezett.
Kategória: Kultúra
Hazalátogatott Dudás Miklós kajakozó olimpikon. Egy napra egykori iskolája vendége volt.
Kategória: Sport
A trianoni szerződés keserű emléke mellett a június 4-i megemlékezés új tartalommal is megtelt az utóbbi években.
Kategória: Önkormányzat
A Bókay-kertben megrendezett hagyományos gyermeknapi kavalkádon egy gombostűt sem lehetett leejteni, kora délután pedig parkolóhelyet is csak a bejáratoktól messzebb lévő utcákban lehetett találni.
Kategória: Kultúra
A Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 80. születésnapjához kapcsolódó ünnepségsorozat legutóbbi, májusi állomása a sportról szólt.
Kategória: Sport
Könnyűnek nem mondható tavasz (és ősz) után kezdhették meg a pihenőt a PLER-Budapest kézilabdázói, akik az utolsó fordulóban harcolták ki idegenben (Komlón) a bennmaradást. Az ügyvezetőt, a vezetőedzőt és a csapatkapitányt kérdeztük az idegölő szezonról.
Kategória: Sport