Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 08 június 2015
Huszonkét kerületi általános iskolából négy-négy diák nézhette meg a Tom Sawyer-kaland című interaktív színpadi produkciót a Gór Nagy Mária Színitanoda előadásában a Honvéd Kulturális Központban.
Kategória: Kultúra
A kárpát-medencei magyarság kapcsolatainak erősítését is célul tűzte ki a Vasvári-napokat szervező civil szervezet. No és hogy végre szobrot állíttasson Pesten Vasvári Pálnak.
Kategória: Civil
Új játszóteret adtak át a Havanna-lakótelepen. A Kondor Béla sétány végén kialakított családi parkban kétmillió forint értékben helyezett el játékeszközöket a Jövő Ifjúságáért Egyesület.
Kategória: Civil
Téglás Tivadarné – írói nevén Téglás-Hajós Éva – magyar-történelem szakos tanár, kerületi helytörténész, több sikeres könyv szerzője Rózsák és tövisek című, válogatott versekből és prózai írásokból álló legújabb könyvét június 2-án mutatták be a Lőrinci Nagykönyvtárban.
Kategória: Kultúra
Valkusz Máté belekerült a teniszcirkusz hol csillogó, hol kegyetlen világába. A tehetséges lőrinci fiatalember januárban az Austral Open junior mezőnyében próbálhatta ki magát, az elmúlt napokban pedig Párizsban, a vasárnap befejeződött Roland Garroson szerepelt.
Kategória: Sport
Vidám lakótelepi gyermeknapot tartott június 7-én a Kondor Béla Közösségi Ház. A programkavalkád a nyári melegben is a Kondor sétányra vonzotta a környéken élőket.
Kategória: Kultúra
A pedagógusnap alkalmából az önkormányzat ünnepséget rendezett június 5-én a Rózsa Művelődési Házban.
Kategória: Kultúra
TV18 - A 25 éves születésnap alkalmából jubileumi hetet és gálaestet is szerveztek az egykori és jelenlegi tanulóknak.
Kategória: Webhíradó18