Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 07 március 2014
Szerdán, az itthon szinte verhetetlen Veszprém otthonában lépett pályára a PLER-Budapest kézilabdacsapata. A 13 gólos (41-28) vereség ellenére sem kellett szégyenkeznie a lőrincieknek, különösen a dobott gólok száma volt bíztató.
Kategória: Sport
Felavatták a BENU Hálózathoz tartozó Szent Anna Gyógyszertárat Budapest XVIII. kerületében, a Vándor Sándor utcában. A kerület nagy múltú gyógyszertára februártól megújulva, modern külsővel várja a lakosokat. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár megnyitójának napján egészségügyi tanácsadással és színes programokkal várta az érdeklődőket. Az avatóünnepségen beszédet mondott Ughy Attila polgármester.
Kategória: Önkormányzat
A kerületi önkormányzat külön forrást biztosít arra éves költségvetésében a fejenként közel 60 ezer forintnyi ajándékutalvánnyal megköszönje a kerületi pedagógusok munkáját.
Kategória: Önkormányzat
Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. március 6-ai ülésén döntött a kerület Városrendezési és Építési Szabályzatáról szóló vonatkozó önkormányzati rendelet módosításáról, amely az „Almáskert” néven ismertté vált városrész szabályozását tartalmazza.
Kategória: Önkormányzat
Ezentúl a Magyarországi helyett a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének tagjaként lesz lehetősége kerületünk önkormányzatának erősebb, jobb érdekérvényesítési lehetőségei nyílnak meg.
Kategória: Önkormányzat
Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 6-i ülésén döntött úgy, hogy a Budapest XVIII-XIX. kerületi Tűzoltóparancsnokság részére terepjáró gépkocsi vásárlás céljára valamivel több, mint 3,5 millió forint adományt biztosít.
Kategória: Önkormányzat
Az Önkormányzat év végéig 53 millió forinttal segíti a kerületi rendőrkapitányság munkáját a közbiztonság javítása érdekében.
Kategória: Önkormányzat
TV18 - Több mint húszéves munka után leköszönt a NYÉVE vezetője, Kőfalvi Pál és az egyesület "motorja", Farkas Ferencné. Ughy Attila polgármester méltatta tevékenységüket.
Kategória: Webhíradó18

Hír naptár

« Február 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Csatlakozz közösségünkhöz