Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre ÖnkormányzataAz ábrán állatok (sün, madár, méh) láthatók

Kedves Kerületi Iskolák, Óvodák és Bölcsődék!

Önkormányzatunk fontosnak tartja, hogy a felnövő generációk minél előbb megismerkedjenek a minket körülvevő élővilággal, ennek érdekében meghirdetjük a nevelési intézményeink részére az Állatbarát kiskert elnevezésű pályázatot. A pályázat fő célja a környezeti nevelés, hogy a gyermekeket ösztönözzük az élővilág és környezetünk védelmére.

A pályázatra XVIII. kerületi nevelési intézmények (bölcsődék, óvodák, iskolák) jelentkezhetnek. A pályázóknak vállalniuk kell, hogy a kiosztott eszközöket 2 évig rendeltetésszerűen használják, amit a Környezetvédelmi Osztály munkatársai ellenőrizhetnek.


A pályázatban korlátozott számban állnak rendelkezésre a megvalósításhoz elnyerhető felszerelések (madárodú, madáretető, madáritató, sün búvóhely, rovarhotel, madár eleség, stb.) ezért az elbírálás során a pályázatok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.


A pályázatra csak azok jelentkezését várjuk, akik az Önkormányzat által megadott időpontban a felszerelés elszállításáról gondoskodni tudnak, mivel annak kiszállítására és megőrzésére nincs lehetőségünk.

Adatlap kitöltési információk:

Egy intézményre csak egy pályázat nyújtható be. Hiányosan kitöltött, valamint a megadott határidőn túl beérkezett adatlap esetén a pályázatot nem áll módunkban elfogadni.


A járványhelyzetre való tekintettel a pályázatokat esősorban elektronikus úton kérjük benyújtani a www.bp18.hu/kornyezetvedelem/allatbarat webcímen keresztül.

Indokolt esetben személyesen is benyújtható az Ügyfélszolgálati Osztályokon (1184 Üllői út 400., 1188 Nemes u. 16) kihelyezett pályázati adatlap segítségével. A pályázati adatlap az internetről nem tölthető le és nem küldhető be elektronikus levélben (e-mail)!

Jelentkezési határidő: 2022. március 31.
Szaniszló Sándor Polgármester Úr és Petrovai László Alpolgármester Úr aláírása

Az „Állatbarát kiskert” Pályázat 2022 2022. március 31. 23:59-kor lezárult!
Újabb pályázatot 2023-ben hirdetünk meg.