Otthonom a XVIII. kerület Kreatív alkotói pályázat

Írta:  2015.12.15.

Budapest XVIII. kerület, PestszentlõrincPestszentimre Önkormányzata és a
Tomory Lajos Pedagógiai és Helytörténeti Gyûjtemény
pályázatot hirdet a kerületben élõ, tanuló/dolgozó diákok és felnõttek számára,
Pestszentlõrinc várossá válásának 80., Pestszentimre önállósodásának 85., valamint az önkormányzati rendszer kialakulásának 25. évfordulója alkalmából.

 

A pályázat témája: Mit jelent nekem a kerület? Miért szeretek itt élni? Mi köt ide? Hogyan látom Pestszentlõrinc- Pestszentimre múltját és jelenét?

Kategóriák: 
írásmû, videó, digitális fotó

Korcsoportok: 
felsõ tagozatos tanulók, középiskolások, felnõttek

Formai, terjedelmi követelmények:

  • Írásmû (vers vagy próza): minimum 500, maximum 3000 karakter (szóközökkel együtt)
  • Videó: maximum 3 perc
  • Digitális fotó: minimum 1500x1500 képpontos felbontás


A beküldött alkotásoknak kérjük, adjanak címet, a digitális fotóhoz mellékeljenek néhány mondatos leírást, esetleg történetet.
 

Az alkotásokat az alábbi e-mail címre kell elküldeni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
A kísérõ e-mailben szerepelnie kell a készítõ nevének, életkorának, lakcímének, az iskola vagy munkahely nevének, ha ez köti a kerülethez, de nem lakik itt. Továbbá az e-mail vagy postacímének, telefonszámának - az általános iskolások esetében a szülõ vagy a felkészítõ tanár/iskola nevének és elérhetõségeinek.

A pályázatok leadásának határideje: 2016. január 10. 12.00 óra


A pályázatok értékelése
:
A pályamunkákat szakmai zsûri értékeli és díjazza korcsoportonként és kategóriánként.

A legjobb munkák egyéni díjazásán túl a legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk a Városházán, szerkesztett kiadványban vagy képeslap formában megjelentetjük, illetve bemutatjuk a kerületi sajtóban.

A díjazottakat e-mailben vagy telefonon értesítjük, illetve a díjazottak listáját közzétesszük a 18. kerületi önkormányzat weboldalán: www.bp18.hu.

A díjkiosztó idõpontja: 2016 januárjában.


Értékelési szempontok: a pályázat témájának megjelenítése, a kivitelezés minõsége és kidolgozottsága, kreativitása  és egyedisége.

Sok sikert és eredményes felkészülést kívánunk!