Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 17 február 2014
Az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával megvalósuló RE-SEEties projekt eddigi tapasztalatait összegezte a program 4. szakmai találkozója, amelyet Vecsésen a Bálint Ágnes Művelődési Központban tartottak február 4-én.
Kategória: Közélet
„Tudja jó kezekben gyermekét!” szlogennel új szolgáltatásként saját rendszerű úszásoktatást indított útjára február 3-án a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. A tanfolyamokat a kerület uszodáiban magas színvonalon és kedvező áron szervezi a városüzemeltető cég.
Kategória: Sport
Második alkalommal látta vendégül a XVIII. kerületi önkormányzat a helyi civil szervezeteket a budapesti Civil Információs Centrum információs napján.
Kategória: Civil
A minőségi gitárkészítés hosszú és időigényes folyamat. Többévnyi tanulás és gyakorlás, majd még több egyéni kísérletezés szükséges a tökéletes technika elsajátításához. A siker viszont még így sem garantált.
Kategória: Civil
Az elmúlt szombatján és vasárnapján a Sportkastélyban rendezték meg az idei táncsport országos bajnokságot, amelyen az ifjúságiaktól kezdve a felnőtteken át, egészen a kerekesszékesekig mindenki bemutatta a tudását, nagy közönségsiker mellett.
Kategória: Sport