Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 09 szeptember 2015

pdfAlaptó okirat

Pestszentlőrinci Mocorgó Óvoda Petőfi Tagóvodája
Vezető: Kajtárné Izrael Edit
1181 Budapest, Petőfi utca 5.
telefon: +36-1/291-0906;
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Általános Vezető-helyettes: Prisztókáné Hegedűs Mária

 

Kategória: Óvodák, iskolák

pdfAlapító okirat

 

Általános Vezető-helyettes: Szakálné Fekete Gyöngyi

 

Közalapítványi beszámoló
A Pestszentlőrinc – Pestszentimre  Közoktatásért Közalapítvány (1184 Budapest, Üllői út 400.) ezúton közli a számviteli törvény szerinti éves, egyszerűsített éves beszámoló mérlege, közhasznú eredmény kimutatása 2017. évre

pdfKözalapítványi beszámoló Napraforgó Óvoda

pdfFüggetlen Könyvvizsgálói jelentés

 

Kategória: Óvodák, iskolák

pdfAlaptó okirat

A 2005/2006. tanévtől - az iskola beruházásának megvalósítása óta -- egy telephelyen látjuk el működési feladatainkat. Hat tanteremmel és egy tornacsarnokkal bővült intézményünk régi épülete.

Büszkék vagyunk arra, hogy intézményünkbe járt elemi iskolába Szécsi Margit költőnő.

Életműve és versei kapcsán megrendezett állandó kiállításunkat megtekinthetik az iskolába látogatók. Szécsi Margit emléktábláját 2002. április 11-én helyezte el iskolánk homlokzatán a kerület vezetése.

Az intézmény fő profilja:

A német nemzetiségi oktatás. Jelentkezés: előzetesen beadott szándéknyilatkozat alapján.

 

A gyerekeknek minden nap, csoportbontásban biztosítjuk a nemzetiségi nyelv és irodalom, a népismeret, az ének és tánc elsajátításának a lehetőségét 1-8. osztályig.

Az országos, a fővárosi és kerületi versenyeken nem csak németből érünk el kiváló eredményeket. A 8. osztály végén "pirosiskolás" záró nyelvvizsgát tesznek németből a diákok.

Szakkörök: természetismeret, fizika, matematika, informatika, nemzetiségi népdalkör, énekkar, német-magyar színjátszó-kör, történelem, polgárvédelem, tehetséggondozás, sportkörök.

Egyéb szolgáltatások: sakk szakkör, tánc, üvegfestés, felvételi előkészítők, rajz- és kézműves foglalkozás, hastánc, furulya, hangverseny- és színházlátogatás, erdei- és nyári táborok. Számtalan bel- és külföldi cserekapcsolat, nemzetiközi Comenius programok bizonyítják az iskola innovációs törekvéseit.

A Piros Iskola Alapítvány évi 5 millió forinttal támogatja az iskola szakmai programját. Cél: a bővített nemzetiségi oktatás kiszélesítése.

Nyitott napokat januárban tartunk az előre bejelentkezett szülők számára.

Kategória: Óvodák, iskolák

Pestszentlőrinci Nyitnikék Óvoda Mackó kuckó Tagóvodája
Vezető: Csomósné Bányácski Anasztázia 
Cím: 1185 Budapest, Fülek utca 2/B.

 

pdfAlapító okirat

Van egy óvoda messze a főút zajától, ahol gyermekeink jó levegőjű környezetben tölthetik napjaikat. Ez a Fülek utcai Nyitnikék Óvoda. Hatalmas fás-napos udvara, sok-sok bokra, terráriuma, sziklakertje állandó lakhelye madárnak, bogárnak, teknősnek, megfigyelési lehetőség a gyermekeknek, akik minden nap időről-időre felfedezhetnek valami újat, érdekeset.

Az első tavaszi virág megjelenésétől az utolsó levél lehullásáig minden a szemük előtt zajlik, és ezt a lehetőséget ki is használjuk, hogy gyermekeinket természetet szerető, iránta érdeklődő és védő emberré formáljuk.

Ezt kívánja tőlünk a Helyi nevelési Programunk is, ami kiemelten foglalkozik a "Környezet megismerése és természetvédelmi nevelés"-sel.

A környező világ megismerésének része az évszakok megfigyelése, a növények és állatok viselkedésével, gondozásával való megismerkedés. Fokozatosan az érzelmeken és a játékon keresztül tanítjuk meg őket a természet szeretetére és védelmére. Önként vállalt tevékenységek közben megismerik a felfedezés örömét, megtapasztalják, hogy a természetben minden érték. Segítenek az évszakoknak megfelelő kerti munkákban, a természetsarok gondozásában, gyűjtögetésben, az állatokról való gondoskodásban, zöldség és gyümölcsfeldolgozásban, sütésben, főzésben.

Rendszeresen kirándulunk, hiszen természetszeretetre, megóvásra nevelni csak a természetben lehet.

Olyan hagyományokat alakítottunk ki, melyek szebbé, tartalmasabbá teszik a mindennapokat. Hagyományos ünnepeinken túl ( mikulás, Karácsony, Farsang, Húsvét, anyák napja, Gyermeknap, majális, Iskolába menők búcsúztatása ) a természet jeles napjairól sem feledkezünk meg ( Állatok világnapja, Víz napja, Föld napja, Madarak és Fák napja, Környezetvédelmi világnap )

<

Feladatunknak tartjuk a nyugodt, érzelmi biztonságot nyújtó, családias légkör megteremtését is. A mindennapok rohanása közben szeretnénk egy kis nyugodt szigetté válni a gyermekek számára, ahol biztonságban lehetnek, amíg a szüleik távol vannak tőlük.

Mindenki saját ütemében játszik, dolgozik, fejlődik. A gyermekek képességeit kötetlen formában, komplex módon, a játékban és a természetes élethelyzetekben fejlesztjük. Nevelőmunkánk során figyelembe vesszük az egyéni eltéréseket. A fejlődést állandó folyamatnak tekintjük. Célunk nem a különbségek eltüntetése, hanem a gyermek személyiségének sokoldalú fejlesztése.

Arra törekszünk, hogy az óvodánkban biztosított tevékenységi formákon keresztül a gyermekek olyan fejlődési fokra jussanak el, amely alkalmassá teszi őket az iskolai élet megkezdésére.

Munkánk során figyelmet fordítunk arra, hogy teljessé tegyük az óvoda-gyermek, óvoda-szülő kapcsolatot. A családi nevelést kiegészítve gondozzuk, fejlesztjük a gyermekeket.

Ennek érdekében - a szülők igényeit figyelembe véve - egyre több lehetőséget biztosítunk az óvoda életébe történő betekintésre.

Óvodánk két egymás melletti épületben üzemel. A fő épületben öt, míg a tagóvodában egy csoport üzemel.

Minden csoportnak két óvónője és egy dajkája van, akik lehetőség szerint az óvodába lépés pillanatától egészen az iskolába kerülésig foglalkoznak a gyermekekkel.

A csoportszobák esztétikusak, otthonosak, a berendezések messzemenően megfelelnek a gyermekek igényeinek. Nagy és igen jól felszerelt tornaterem biztosít lehetőséget a mozgásfejlesztésre.

Logopédus, gyógytornász, fejlesztő pedagógus, pszichológus, szükség esetén a gyermekvédelmi felelős is segíti munkánkat, s a szülők is kérhetik segítségüket nevelési problémáik megoldásában.

Óvodánknak a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium és az Oktatási és Kulturális Minisztérium a "Zöld Óvoda" címet adományozta már két alkalommal (2006-ban és 2009-ben is )

A kerületi Zöld Óvoda címet is elnyertük 2009-ben.

Udvarunkon több madáretető, madárodú és madáritató található, melyeket a környék madarai állandóan látogatnak., hiszen egész év folyamán gondoskodunk róluk. Ezért a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettől megkaptuk a "Madárbarát Óvoda"címet is, erre is igen büszkék vagyunk.
Folyamatosan azért dolgozunk, hogy ezt a két kitüntető címet megtarthassuk, s minél többet tehessünk környezetünkért és a természetvédelemért. Mindennapjaink is ezt tükrözik, s ebben a gyermekek nagyon lelkes és érdeklődő résztvevők.

 

Általános Vezető-helyettes: Csomósné Bányácski Anasztázia

 

Kategória: Óvodák, iskolák

pdfAlapító okirat

Környezetünkről…
Budapesten a 18. kerületben a Havanna lakótelep toronyházai között kedves, békés szigetként működik hat csoportos óvodánk. Tágas udvarunkon sok növény, hatalmas lombos fák, virágok, és többségében saját terveink alapján készült, fából épített eszközök, medencék, homokozók várják a gyermekeket.
A gondozott külső képet az óvónők által tudatosan tervezett, igényesen berendezett belső terek egészítik ki.

Óvodánk belülről…
Csoportszobáinkban a gyermekek által használt eszközök, játékok, berendezési tárgyak esztétikusak, nagyobb részben természetes alapanyagúak. A kialakított játékterek gazdagon felszereltek, önfeledt játékra, felfedezésre, sokoldalú tapasztalatszerzésre kínálnak lehetőséget, melyek a megismerési folyamatok fejlődését szolgálják.
A gyermekek napi életét a csoportszobában kialakított tevékenységi központokban szervezzük, melyek alkalmat és teret adnak kisebb csoportok közös játékára, elmélyült foglalatosságra. (családi és szerepjáték-, építő-, manipulációs,- természettudományi- irodalmi-zenei-, művészeti és homok-víz központok)
Funkciójának megfelelő fejlesztő eszközökkel, sportszerekkel felszerelt tornaszoba áll a csoportok rendelkezésére.
Családi szobánk sok öröm forrása. Élénkebbé, színesebbé teszi a gyermekek a szülők és az óvoda közötti kapcsolat mindennapjait. Az itt kialakított kölcsönözési rendszer lehetőséget ad társasjátékok, mesekönyvek kiválasztására, hazavitelére, az otthoni közös játékra, kellemesen együtt töltött délutánra, estére. E szolgáltatás koordinálásával és egyéb közös programok szervezésével óvodánk szociálpedagógusa foglalkozik.

Nevelőmunkánk értékeiről…
Személyiségközpontú nevelési programunk, mely a Lépésről-lépésre program minden jellemzőjét magán viseli, meghatározza legfontosabb feladatainkat, melyek az egészséges életmód kialakítása, az érzelmi nevelés és szocializáció biztosítása, az anyanyelvi és művészeti nevelés, valamint a külvilág tevékeny megismerése. Munkánk során fontosnak tartjuk a családi nevelés tiszteletben tartását, különböző szinteken történő támogatását.
Programunkban, melynek lelke a játék, alapvető feladatunknak tekintjük a személyiségdimenziók harmonikus fejlesztését, erősségek, hátrányok feltárásával az értékek megerősítését, megalapozását.
Nevelőmunkánk során tiszteletben tarjuk, hogy minden gyermek más és más képességekkel, adottságokkal rendelkezik, így fejlesztésük önmagukhoz képest a leghatékonyabb. Pedagógiai munkánkat az együttérzés, az odafigyelés, a következetesség, és a kedvesség, játékosság jellemzi.
Szakmai munkánkat és a gyermekek egyéni fejlődését rendszeresen érkező gyógytestnevelő és logopédus segíti.

Önmagunkról…
A gyermekek napi életének szervezése mellett az egységes nevelés és a jó kapcsolat érdekében rendszeresen szervezzük hagyományos családi rendezvényeinket, az óvoda udvarán, épületében, vagy azon kívül. Az őszi kerti partin sportjátékokkal és üstben készülő gulyással várjuk az óvoda apraját és nagyját, decemberben kézműves programokkal segítjük az ünnepi készülődést, ráhangolódást. Tavasszal három autóbusz viszi a kiránduló családokat a szabadba, az élő természetbe. Jótékony célú, az óvoda fejlesztésért és a szülők és dolgozók közötti kapcsolat elmélyítésért szervezett bálunkban közel 300 vendég tölti kellemesen, zenével, tánccal az estét, miközben segíti az intézmény fejlődését.

Az óvoda nevelőtestülete

Általános Vezető-helyettes: Darmosné Hunyadi Ágnes


 

 

Családi Játszóház

Általános Vezető-helyettes: Gasparetzné Erdei Jolán
Cím: 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 9-11.
Telefon: +36-20/9291759
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weblap: http://www.csaladijatszohaz.hu

A Pitypang Óvoda tagintézményeként működő Családi Játszóház a kerületben élő kisgyermekes családok részére biztosít közös időtöltésre lehetőséget különleges, egyedi környezetben és módon. A Játszóház az óvoda nevelési programjával sajátos módon igyekszik kielégíteni a gyermekek és a felnőttek igényeit. Különleges játékterek várják az ideérkezőket, melyben felnőttek és gyerekek családias közegben együtt játszhatnak. A játékterekről, játéklehetőségekről további információkat honlapunkról kaphatnak – www.csaladijatszohaz.hu.

A Játszóház igénybevételének feltétele az ingyenes regisztráció, illetve ezzel egyidejűleg a Házirend megismerése, elfogadás, továbbiakban pedig annak betartása.

 

Kategória: Óvodák, iskolák

pdfAlapító okirat

Szeretettel köszöntjük Önöket.

Örömünkre szolgál, hogy módunkban áll bemutatni óvodánkat.
A Robogó voda 1980-ban nyitotta meg kapuit, mint minden óvoda a Havanna lakótelepen. Intézményünk csendes, nyugodt környezetben, a főútvonaltól távol helyezkedik el. Az óvodában hat csoport működik,egy-egy csoportban 22-25 kisgyerek nevelkedik, a nevelőtestület által elkészített nevelési program alapján, mely a "Szívvel - Lélekkel" címet viseli. Programunkban a nevelési céljaink kialakításakor figyelembe vettük a szülők és gyermekek igényeit, óvodánk adottságait.

Nevelésünk alapelve a szeretet és a tolerancia, az érzelmi biztonságot és védettséget nyújtó környezet megteremtése. Helyi nevelési programunk nagy hangsúlyt fektet az érzelmi nevelésre, a gyermeki szükségletek kielégítésére, a testi, értelmi nevelésre. A gyermekek számára közlekedési ismereteket is nyújtunk, igyekszünk megalapozni a biztonságos gyalogos közlekedés kialakulását. Öt éve - a kerületben egyedülállóan - óvodánkban közlekedési napot, és közlekedési rajzversenyt rendezünk, melyre a kerületi óvodás gyermekek jöhetnek. 2006. szeptember 1-jétől integrált óvodaként - integrációs pedagógiai program alapján - dolgozunk, melynek lényege: az ép és a mozgásukban enyhén korlátozott gyermekek együtt nevelése.

Tárgyi feltételeink: Az épület földszintes, részben felújított, korszerűsített. Karbantartása és felújítása folyamatosan történik. vodánk udvara tágas, szépen parkosított, megtalálható benne két pancsoló-medence, egy 1980-ban kialakított KRESZ-park. Az udvari játékokat fokozatosan cseréltük ki E.u.- s szabványoknak megfelelő, biztonságos képességfejlesztő játékokra. Terveink között szerepel további játék- és sport-eszközök beszerzése, a gyermekek optimális fejlesztésének szem előtt tartásával és az óvodai programban megtervezett eszközjegyzék figyelemmel kísérésével. Tornaszobánk mozgásfejlesztő tornaszerekkel jól felszerelt. Az integrációs programban résztvevő két csoportnak akadály-mentesített, megfelelően átalakított fürdőszobája van.

Személyi feltételeink: vodapedagógusaink szakmai képzettségük korszerű, önképzésük és továbbképzésük folyamatos. Az óvónők munkáját, a gyermekek napi életét szakképzett (dajka-szakmunkás tanfolyamot végzett), tapasztalt dajkák segítik.

Fontos számunkra, hogy a család és az óvoda között kölcsönös bizalom alakuljon ki. A gyermek az első perctől kezdve érzi, ha a szülőnek szimpatikusak azok az emberek, akikre rábízzák a gyermeket. Hogy módunk legyen megismerni a gyermekek eddig kialakult szokásait, egyéniségét, temperamentumát, stb., a szülők segítségét kérjük, Ezekre jó alkalom az anyás beszoktatás időszaka, a gyermek igénye és egyénisége alapján.

A legfontosabb tevékenység, mely kitölti napjukat, a játék. Az ismeretek megszerzésénél a sokféle tevékenységi formát, cselekedtetést részesítjük előnyben, a megtapasztalás élménye segíti a gyermekeket környezetük teljesebb megismerésében. Igyekszünk a napirendet úgy alakítani, hogy a lehető legrugalmasabb legyen, s hogy alkalmazkodjék a gyermekek életkori sajátosságaihoz. (Gondoljunk csak arra, hogy egy kiscsoportosnak sokkal nagyobb az alvásigénye, mint egy nagycsoportosnak).

Térítésmentes szolgáltatásaink: Szakemberek közreműködésével fejlesztőpedagógiai, logopédiai, pszichológusi, konduktori és gyógytorna szolgáltatást nyújtunk helyben, az arra rászorulók részére. Szülői igény alapján a hitoktatást is megszervezzük.

Térítéses szolgáltatásunk: Szülői igény alapján segítünk kirándulásokat és kulturális programokat szervezni a gyermekek részére.

Feltételeink javításához, a program még színvonalasabb megvalósításához hoztuk létre a „Szívvel-lélekkel” alapítványunkat, melyet a szülők is támogathatnak, adójuk 1%-ával. Minden érdeklődő családot szeretettel várunk!

Az óvoda dolgozói nevében
Dóczy Ildikó óvodavezető

Általános Vezető-helyettes: Bodzásné Varga Ibolya

Kategória: Óvodák, iskolák

„Jöjj be hozzám, szép madárka,
Nem zárlak én kalitkába.
Mikor akarsz, elröpülhetsz,
Ha kedved lesz, visszajöhetsz.”   /népi mondóka/

pdfAlapító okirat

A Szivárvány (Dolgozó úti) óvoda 1965-ben épült 4 csoport részére a Lakatos lakótelepen. Az egy emeletes épület és a nagy udvar a főútvonaltól távol parkokkal, emeletes és családi házakkal, valamint társintézményekkel – bölcsődével, iskolával – körülvéve helyezkedik el. Egy csoporttal bővült óvodánk, 2010, szeptember 01-től. Öt csoportunkban, melyek vegyes és osztatlan szerkezetűek, 128 óvodás gyermek nevelésére és ellátására van lehetőség. 
Családbarát óvodánkban a gyermeki szabad szellem, kibontakoztatását tartjuk a legfontosabb feladatunknak. Szivárvány helyi nevelési programunk, a hagyományainkra, a tudatosan kialakított sajátos arculatunkra épül.
Milyen a mi gyermekképünk?  Óvodánkban a Gyermek:

  • testileg, lelkileg egészséges személyiséggé fejlődjön;
  • nyitottá váljon a tapasztalatok, élmények befogadására;
  • az óvott, szeretett környezetével harmonikus kapcsolatban legyen;
  • ismerje hagyományainkat,
  • jól tájékozódjon környezetében, megismerje önmagát, lehetőségeit, korlátait;
  • ki tudja fejezni érzelmeit, gondolatait;
  • legyen képes együttműködésre a társaival és a felnőttekkel;
  • a sajátos nevelési igényű gyerekek együttnevelése során - az esélyegyenlőség biztosításával – alakuljon ki az együttélés, a kapcsolatok elfogadásának lehetősége.

Nevelési felfogásunkból adódik, hogy a tanulás nem önálló tevékenység, hanem az óvodai élet összetett tevékenységrendszerében jön létre. Elsődleges helye a játék, a nap folyamán adódó helyzetekben, természetes és szimulált környezetben, az óvodapedagógus által kezdeményezett tevékenységi formákban, szervezeti és időkeretben valósul meg. Pedagógiánk jellemzője, hogy sokat kirándulunk, óvodán kívüli tapasztalatszerzés szülőkkel együtt is.
Aktívan részt veszünk különböző rendezvényeken. (rajz és egyéb pályázatok, kézműves műhelyek szervezése, sport, oviolimpia.

Horváthné Kapocsi Anikó
óvodavezető 

 

Általános Vezető-helyettes: Morvai Mihály Lászlóné

Kategória: Óvodák, iskolák

pdfAlapító okirat

Intézményünk csendes, családi házas övezetben működik, 1973-ban Pest-Buda egyesítésének centenáriumi évfordulója alkalmából létesítették.
A hat kialakított csoportban, 150 fő óvodás korú gyermek ellátását tudjuk biztosítani.

Óvodánk különleges értéke, hogy a kerületben egyedülálló módon 1991 óta foglalkozunk az ének-zenével, a tehetséges gyerekek zenei fejlesztésével.


Emblémánk és elnevezésünk a "ZENEVÁR", óvodánk egyéni arculatát jelképezi. 
Mindennapjainkban helyet kap az éneklés, mondókázás, hangszerek használata, valamint hangsúlyt fektetünk gyermekeink esztétikai nevelésére, ezen belül is az ének, zene, énekes játékok, és tánc megszerettetésére. 1997-ben alapítványt hoztunk létre. Az alapítvány célja: az óvoda anyagi (tárgyi) feltételrendszerének a javítása, beruházások megteremtésével. Az alapítók célul tűzik ki az óvodások testi, lelki fejlődését, és a zenei képességfejlesztés és tehetséggondozás segítését is.
Nevelőtestületünk szakmailag jól képzett, főiskolai diplomával és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező, pedagógiai megújulásra törekvő nevelőkből áll, akik képesek az együttműködésre, egymás tiszteletére, megbecsülésére. A szakképzett óvodapedagógusok mindegyike játszik furulyán, továbbá néhányan zongorán illetve hegedűn. A nevelőmunkát közvetlenül segítők (dajkák) is szakmunkásvizsgával rendelkeznek. 

Pedagógiai programunkat "A Zenevár kis lakói" címmel az 1999/2000-es tanévben vezettük be. Pedagógiai munkánk során arra törekszünk, hogy a ránk bízott gyermekek szeretetteljes, gyermekközpontú, családias óvodai légkörben nevelkedjenek, ahol biztosított egyéni képességeik szerinti fejlődésük. Gyermekeink sok szép, élménnyel gazdagodva éljék az óvodás éveiket.

Hagyományrendszerünk kialakult. Az évszakokhoz kapcsolódóan szervezzük a néphagyományok ápolását és a gyermekekhez közelálló ünnepeket. ily módon rendeztük el a zenei, irodalmi, rajzos, mozgásos, környezeti és matematikai valamint munka jellegű tevékenységeket.
Arra törekszünk, hogy a hagyományápolás a gyermekek számára sok vidám élményhez kapcsolódjon. Óvodánk adottságai, felszereltsége, kulturális programjai és a nevelőtestület összeszokottsága mind-mind biztosítéka annak, hogy óvodásaink játszva, a leghatékonyabb módszerek mellett időben kezdjék meg iskolai tanulmányaikat.

A szülői házzal többféle formában, naponta tartjuk a kapcsolatot és egy nevelési évben több közös programot is szervezünk a családok számára. A környező általános iskolákkal jó kapcsolatot alakítottunk ki. Ismerjük egymás programjait és sok pozitív visszajelzéseket kapunk volt óvodásaink iskolai helytállásáról.
Nevelőmunkánkban különös gondot fordítunk az etnikai kisebbséghez tartozó gyermekek fejlesztésére, a kerületi Cigány önkormányzat támogatásával.
A szülők megelégedésére óvodánkat egyre nyitottabbá tesszük a nevelőpartnereink számára.

Térítésmentes szolgáltatásaink
Külső szakemberek közreműködésével gyógy testnevelési, logopédiai, fejlesztő pedagógiai, pszichológiai szolgáltatást nyújtunk a rászoruló gyerekeknek.

Óvodánkban hagyomány a külön énekes tevékenység szervezése, amelyen a tehetséges és érdeklődő gyermekek egyaránt részt vehetnek. Ezen alkalmakat dalos játékok, néphagyományhoz kapcsolódó szokások, dalok, táncok (néptánc), és ritmushangszerekkel való ismerkedés jellemzik.
A szülői igény alapján ökomenikus ingyenes hitoktatást is szervezünk.

Térítéses szolgáltatásaink
Óvodásainknak költségtérítéses kézműves tevékenységet szervezünk óvodai időn túl.
Szülői igény alapján szervezünk további kirándulásokat és kulturális gyermekprogramokat.

Minden óvodáskorú gyermeket várunk ide, a Zenevár Óvodába, ahol a gyermekeket szeretet veszi körül és sok élmény várja.

Az óvodába történő beiratkozás módja:
A gyermekek adatait tartalmazó hivatalos dokumentumok, (TAJ kártya, lakcímnyilvántartó kártya, oltási kiskönyv ) és a szülő személyi azonosító kártyája. A beiratkozáskor kérjük hozzák magukkal gyermeküket is.

 

Általános Vezető-helyettes: Szőke Erika

Kategória: Óvodák, iskolák

Hír naptár

« November 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Csatlakozz közösségünkhöz